dijous, 29 de novembre del 2007

Això està chupat...!

Després d'haver comprat i utilitzat durant un temps,aquest fabulós assegurador americà per corda simple,resulta que faltant un full d'instruccions d'ús adjunt al producte...estava utilitzant-lo malament!.
Ara que havia fet un bon grapat de pedagogia entre els mes propers,convencent-los de les avantatges en suavitat i fluïdesa respecte la competència gala,resulta que estava fotent la pota fins el coll.

Si xicots,un mai no sap per on li cauran les bombes.

Tenia la sensació de que hi havia alguna cosa estranya en el funcionament de l'aparell,una manca de suavitat en el moment de despenjar als companys des de la reunió.Era complicat,de vegades,alliberar la corda una vegada sotmesa a tensió.
Per fi em quedo tranquil,sabent que no vaig errar la compra.Tot era conseqüència de la ignorància...La meva!.

Cliqueu a sobre l'enllaç,i entendreu el que us explico;
http://es.youtube.com/watch?v=G9MjVdR4j8Q

4 comentaris:

PGB ha dit...

Sembla un bon aparell! :) M'ha causat bona impresió.

Suposo que el problema que tenies era que agafaves la palanca amb la mà dreta en comptes de l'esquerra eh? :P

Molt bé pels de trango, aquests videos son molt útils! :)

Josep Barberà. ha dit...

Si,però de vegades ho feia amb la mà esquerra pel que t'he dit(no estava content del tot amb la suavitat de funcionament),i veia que anava super be!.Però es clar,veus la palanca a mà dreta,i penses...deu estar aquí per alguna raó!.A més,donava corda amb la mà dreta,i mantenia el desbloqueig amb l'esquerra(excel.lent),però tot i aixi,em tornava aquedar un regust...de pensar que alguna cosa "no quadrava".
També quedava pendent com alliberar l'aparell en tensió(el cas,per exemple,quan deixes al company a terra,i vols donar-li comba,per a que pugui desencordar-se).

Creu me,no tinc interessos comercials amb la casa Trango.
És una passada;per donar corda,un 10(punt negre del grigri quan la corda no és nova),i per tot el demés...perfecte(pesa poc,ocupa menys espai penjat de l'arnes...
En definitiva,si ets com jo,que no tenia cap assegurador automàtic abans...endavant,no t'equivocaràs!.

PGB ha dit...

La veritat es que despres de veure el video, si no tingues gri-gri me'n compraria un. Li veig moltes mes ventatges que no pas inconvenients.
De fet... vaig estar mirant altres videos de Trango i em va agradar molt el material que tenen... em sembla que en fare un post! :P

Josep Barberà. ha dit...

Tens raó...tant els friends(amb un rango de treball bestial),com els big bro(encara no copiats per ningú,crec),son la reòstia.
A més,si t'has fixat amb el B-52 veuràs quan surti el "nou"reverso de petzl(suposo que estarà al catàleg 2008),lo semblants que arriben a ser...coincidència?.
Una abraçada.