dissabte, 1 de desembre de 2007

Hem tocat fons...


Si la memòria no m'ha traït, el darrer exemplar va sortir el mes de juliol passat. Tenint en compte que suposadament la sortida al mercat és bimestral, podreu entendre, deduir, sospitar, témer, fins i tot intuir, que a la redacció d'aquesta publicació les coses van maldades!.
Soc subscriptor de les dos revistes germanes de l'editorial mare(Desnivel), i em produeix pena el veure com aquesta,va perdent a pressa feta el nord, (si es que mai n'havia tingut).
No entraré a comentar continguts, extensió, rigor o idoneïtat dels articles inclosos al sumari de la present edició. Crec que el simple fet d'haver-me decidit a escriure una entrada denunciant la situació, és suficient.


Be xicots, només ens queda el consol de pensar que els pròxims números de la ¿revista?¿pamflet? ¿tríptic?, seran significativament més interessants. O estaran més ben fets i/o al menys, tindran continguts més a l'alçada del que s'espera d'una publicació seriosa, que darrerament sembla estar passant temps moooolt difícils.

5 comentaris:

charlie ha dit...

Yo creo que internet puede tener algo de culpa del declive de esta revista, ya que sus principales valores (la actualidad encadenadora o de competición, y las reseñas de zonas de "moda") se encuentran ahora actualizadas en la red, al alcance de un "clic"...el Desnivel aguantará el tirón, ya que (cuando quieren)
publican artículos de firmas interesantes, info dificil de encontrar, buenas fotos....pero al Escalar no le veo mucho futuro...Saludos, Josep

Josep ha dit...

Sobre tot si no posen imaginació...En fí charlie,esperarem temps millors!.
Salut.

Fer ha dit...

Estoy con Charlie.
Internet va a hacer quebrar a más de una publicación en papel.
Slds.

siempreparriba ha dit...

Hola Josep.
No están a la altura de otras publicaciones europeas ni de leeeejos.
Internet existe en otros países y la calidad de sus revistas no ha descendido. Aquí, además de llenarlas de propaganda y listados de libros de su propia editorial, han subido el precio abusivamente.
Por otro lado cuando vas al kiosco y la ves es difícil no hacerte con ella. Piensas: y si en el futuro me hace falta el artículo del sitio este de Terreno de aventura??
Saludos.

Josep ha dit...

Que tal...veig que estàs a la meva.Jo,per més inri,estic subscrit a les dues.
I es que ens agrada la marxaaaa!.
Una abraçada.