diumenge, 7 de març del 2010

Nova eina...


De tant en tant, hi ha persones que et sorprenen per a bé... sense proposar-s'ho fan que, alguns dies siguin millors que d'altres.

Divendres vaig rebre de mans del Victor, aquesta nova corda dinàmica de 50 mts i 10.3 mm de diàmetre.
"By the face".
O com ell mateix va dir; - Per què he pensat que te la mereixies -.
Sigui com sigui, el detall m'ha fet molta il.lusió. Tanta, que ha motivat que em posi davant el teclat per fer aquesta entrada. I això com sabeu, no és senzill que passi.
Entendreu que estigui content pel detall, sobretot pensant que ningú dona res avui dia, i menys, sense haver-ho de pidolar.

Espero fer-ne un bon ús, la longitud és perfecta per al tipus d'escalada que practico. Aquella escalada en que sempre pots veure el color dels ulls, a qui t'està assegurant. La estrenaré amb un company força especial.

Gràcies...

3 comentaris:

un tal Pinxo ha dit...

quye guapo....jejeje, dili que si te pensat regalarme una ami, que sigue de 80m que en 50 no faix res....jejeje.Sera que teu ,ereixes...no???

Rufo ha dit...

iiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! nova cordaaaaaaaa,,, menos mal que ya pots juvila la que tens, que vaya tela, ara me tocara bore y comproba la forza de choc que te, jejeje vinga pepe y ya estabe que tanimes a escriure, fes lo favor que sete troba a falta per este panorama. un abrazadaaaaa.......

Rufo ha dit...

PORTATTTT ESTA NOVA EINAAAAA A CHERTTTT ETE FINDEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! ,, VINGA TIO ASPERO VORET, FA MASA YA QUE NO FEM UN CAFERET,, CUIDAT,, UNA ABRAÇADAAAAA