dissabte, 29 d’agost del 2009

Ja hi tornem a ser...

Aquest any i veient l'experiència anterior, he decidit no comprometre ningú amb l'obligació de pagar per endavant l'import del esmorzar i el berenar-sopar que ens fotrem durant la jornada d'escalada.
12 mesos enrere, vaig facilitar un numero de compte per facilitar el prepagament, i així, disposar d'un dipòsit d'entrega a la mestressa encarregada de fer-nos la teca.
Vaig acabar estressat!!.

El preu semi-pactat va ser de 5 eurets l'esmorzar de les 9 h, i 5 eurets, el berenar-sopar de les 20h. Qui vulgui extres, haurà de pagar-los a part. Entendreu que amb aquestos preus, no menjarem Ternasco!.

Confirmeu-me via correu o via telefònica l'assistència. En un nom sencer, seguit d'una previsió el més acurada possible sobre la gent que l'acompanyarà, és suficient.
La idea és comunicar el més aviat possible el nombre de comensals que assistiran a la trobada. Aquesta senyora que regenta l'establiment on menjarem, ens ho agrairà... i jo també!.

No cal afegir gaires comentaris al que s'explica al tríptic que encapçala l'entrada.
Veniu, que ens ho passarem bé de veritat!.

7 comentaris:

Santi ha dit...

Hola Josep, me encantaría estar pero tengo curso los dos fines de septiembre y no podrá ser, una lástima; espero poder estar en la próxima, que vaya muy bien y hasta pronto. Un saludo, Santi

Manolo"the Big" ha dit...

Josep, tendries que posar, preu, forma de pagarte i fecha limit per apuntarse, soc Manolo de UEC Tortosa

Josep Barberà. ha dit...

Santi;
No passa res, el fet d'haver-hi escrit per dir-ho ja és suficient per mi.

Manolo;
Aquest any, no m'he complicat tant la vida, l'any passat va ser molt estressant el tema del num de compte i demés. La penya pasa de tot i espera fins el últim moment per decidir-se a vindre. En fi, és com funcionen els escaladors!.

Aquest any en hi ha prou que m'escriviu al correu o al mòbil donant-me un nom i afegint el num de persones que l'acompanyaran, o que tenen pensat vindre. D'aquesta manera podré fer una previsió per reservar l'esmorzar i el berenar-sopar a ca la Paqui.
Per mi això hauria de ser suficient.
Un abraso...

Fer ha dit...

Seguro que lo pasáis pipa.
¡Salud y tapia!

Josep Barberà. ha dit...

Si Fer, això espero.
A veure si poso alguna espècie de crònica al acabar, explicant com de bé ens ho hem passat!.

Una abraçada...

Josep Panisello ha dit...

Josep, ja t'he reservat esmorzar per a demà al bloc ebrescalada.

Josep Panisello ha dit...

Ho sento Josep, però m'ha sorgit un compromís. No podré vindre demà