dissabte, 24 de maig del 2008

Il.lusions trencades


Som una entitat amb recursos molt limitats, una colla d'amics que cada dijous es troba per parlar de muntanya, escalada o de qualsevol altra cosa.

Havíem posat molta il·lusió en aquesta nova eina, el Kress Pah 3.0, i la veritat, ens havia sortit be.
A saber:
Assegurava 22 forats per bateria de 90 mm de profunditat amb un diàmetre de 10 mm. I això no ho podia dir qualsevol (als menys cap d'altres companys i usuaris d'aquestos aparells consultats per qui escriu, incloent-hi alguna Hilti).
Un funcionament increïblement suau, silenciós... transmetent molt poques vibracions al qui treballava.

I per que us explico això?...

Ens l'han fotut del magatzem que tenim a la seu de l'entitat.

No ha durat ni 4 mesos, moltes il.lusions llençades per terra. Suposo que és el preu a viure en aquesta societat que camina a ritme de samba.

I el pitjor de tot es que ni tant sols han hagut d'esforçar-se gaire, tenien una còpia de la clau. Entrar, dirigir-se cap al magatzem, obrir tranquil·lament la porta d'accés, i apa. Endur-se'l cap a casa.

Nomes desitjaria que el autor d'aquest treball, l'utilitzi per alguna cosa profitosa. Per que l'ha encertat, s'ha endut una meravellosa eina a casa.

Felicitats!.

4 comentaris:

lo company del Mus ha dit...

a tu lladre: per que no tens altre nom. que sapigues que no pudras fer-lo servir en cap lloc public, per que tenim molts ulls y heines com aquestes per sort, n'hi han pocas. penses que si ets escalador no ho podras ensenyar-li a cap amic. has trencat les il-lussions de moltes persones, no crec que nesesitesis robar per menjar, hi havien moltes mes cosas, pero no, una maleta molt bonica y facil de transportar, penso que sabies molt be el que hiavia dintre, eh que si?
pero la vida a vegades dona girs inesperats.
ens veurem algun dia ximplet.

un tal Pinxo ha dit...

Quina merda...anim i segur que algun dia el pillem. Que per aqui el unic Maki soc jo i no he pogut disfrutarlo...

Josep Barberà. ha dit...

Estarem Pendents de qualsevol aparell d'aquestos que surti de cop i volta per obres i parets d'escalada.No podem fer gaire més...

Joanet ha dit...

Llastima no se li enganxi la broca i li rebenti les dos munyeques. No hi ha dret a estes coses pero aixi es la vida... Avore si teniu sort i pesqueu la rata!!!