dijous, 12 d’abril del 2007

Una mica fart de vi...


Davant l' interès creat arran les últimes notícies referents al rocòdrom,m' he vist empés a fer una petita crònica al respecte.
Com podeu vore,s'està treballant per enllestir el més aviat possible tots els petits detalls que queden pendents per tal de que la inauguració d' aquesta instal.lació finalitzi aviat,i amb les millors condicions possibles.No patiu,en breu sabreu quan i com s' inaugura el B.A.E.
Esteu atents,i visiteu la pàgina.Prompte podrem proposar una data i convidar al personal a visitar-mos. I es clar,a "tastar" el bloquet en qüestió!(d' això es tracta,no?).





Tocadet d' alcohol devia anar el company fotògraf.No diré noms,que després s' enfaden,però el que havia de ser un reportatge sobre l' arranjament definitiu de la estructura per publicar-les al blog,ha quedat en una sèrie de fotos "mogudes" difícilment aprofitables per ser vistes. Això si,la creativitat del autor...be,jutgeu vatros mateixos!.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Nens, diuen les males llengües que el dia de l'hermita havia cert personatge demostrant que per escalar no cal tant de material ... què hi ha de cert en això?? Hi ha proves documentals??

Josep Barberà. ha dit...

be bert,no se de que va tot aixo.no se qui ets,etaria be que sabessim tots qui es el personatge en cuestio.

lo company del Mus ha dit...

tu de que vas bert?
vols sapiguer alguna cosa i no saps com fer-la ó que?

Unknown ha dit...

Nens, no anava per on us penseu.
Em refereixo a que cert divertit personatge va prescindir d'utilitzar pantalons per escalar i ens va mostrar algun que altre secret que millor s'hauria pogut quedar per ell.
Josepet no te'n recordes??

Josep Barberà. ha dit...

ara si...el santi escalant en calçotets!.
realment es marca de la casa.