dissabte, 24 de març de 2007

Un dia més a rocablanca.I en van...Avui em estat una vegada mes a la paret bucòlica de roca blanca...Xoli,Kiko,Albert,2 roquetencs més i servidor.
La veritat es que (com sempre) me dedicat a passejar-me per la paret,assegurant el tiro,i no arriscant gens als passos.Algun dia explicaré la relació d`amor-odi existent entre aquesta escola i jo.Però de moment dir-vos que el triomfador del dia ha estat el meu company Albert,barallant-se amb el "Quinto Imperio" i la "Qué Bonito",vies mítiques del sector africa,i proposades com a 6cs consolidadissims.
Tot i no aconseguir els encadenaments,comentar al respecte l`actitud i compromís adquirit ambdues vies...tot un espectacle de veure...enhorabona!.
Aquí teniu al bon amic Xoli(la foto es del desembre passat) "negociant" el pas clau de la via (Maximus Perversus) un 6c+ mol xulo que algun dia tinc que provar...

He afegit una presa aèria(cedida per Chapi) des de la paret que hi ha al oest d' aquesta escola,el company que esta fent el desplom de la via èxtasis 6c+ es el Alex.Gaudiu de la panoràmica!.

4 comentaris:

joan ha dit...

donde ves el 6c+ en este largo?
no haras nunca un 7a con este pensamiento.

joan ha dit...

ah¡ se me olvidava.
te has dado cuent qu la foto cuando la amplias esta muy desenfocada.
pues eso, otro error de calcul.

Josep ha dit...

es el que posa a la guia...parla amb l`autor de la mateixa.jo no l' he fet.
de 7a ja n'he fet un.
la foto esta feta amb un mobil,en aquell moment no tenia cap camara com deu mana.

Josep ha dit...

Tenies rao joan...la via no es arregui o la colera de dios,sino la maximus perversus.esta just a la dreta d' aquesta.